Інтимне питання
Інтимне питання
Інтимне питання

Жінку часто порівнюють з квіткою.

Маленький паросток впевнено набирає сили, стає вищим, сильнішим, формує бутончик. Бутон набухає та поступово розкривається, показуючи перші ніжні пелюстки. Наступає довгоочікуваний розквіт. Квітка повністю розкрилась, засліпивши світ своєю красою. Після піку цвітіння наступає пауза. Потім починається повільний зворотній відлік. Квітка в'яне. Ця вічна програма символізує жіночу трансформацію.

Природа піднесла божественний подарунок Жінці - щомісячне оновлення. Як ви думаєте, для чого? Щоб період цвітіння тривав якомога довше. Щоб краси у Всесвіті стало більше. Ось чому фізіологічний розквіт є найдовшим часовим відрізком життя Жінки. Кожен етап розвитку квітки вимагає спеціального догляду та турботи. Кожній дівчині та жінці потрібен спеціальний догляд і турбота.

Поговоримо про інтимну гігієну. І шкіра, і слизова - це наш щит. Це перший бар'єр, який виконує захисну та імунну функцію.

Практично всі ми - експерти в області по догляду за шкірою обличчя. Знаємо свій тип шкіри, розбираємося у різноманітних кремах, гелях і бальзамах. Безумовно, зовнішня краса дуже важлива. Давайте опустимося нижче. Краса та комфорт інтимної зони також є невід'ємною частиною жіночої краси. Для цього і створений спеціальний догляд.

Феміна (від лат.femina – жінка) – дивовижне створіння. Як вона все встигає? Робота, навчання, відносини, сім’я, діти, школа, спорт, приготування їжі, прибирання, шопінг – життя сучасної жінки схоже на колесо, що шалено обертається. Наймудріші навчилися тримати баланс «робота-відпочинок».

Тримайте під контролем ще один баланс - потрібний рівень кислотно-лужної рівноваги слизової інтимної зони. Адже стреси, хронічна втома, менструація, вагітність, менопауза, прийом гормональних засобів, антибіотиків можуть зруйнувати цей крихкий баланс і «поганих» мікроорганізмів побільшає. Це може призвести до дисбактеріозу. З'являться неприємні відчуття - свербіж, сухість, печіння, виділення, неприємний запах.

Інтимне питання
Інтимне питання
Інноваційна лінія FEMINA від французького бренду SKINORMIL підтримує рН-баланс інтимної зони за будь-яких обставин.
Дуже важливо завжди мати під рукою спеціальні засоби для інтимної гігієни. І, звичайно ж, дотримуватися простих правил:
Інтимне питання Милу – ні! Зовсім не підходить для інтимної гігієни звичайне мило та гель для душу, навіть якщо це крем-гель. Все через те, що в їх складі містяться луги, які порушують слабо-кислий баланс інтимної зони. Корисна мікрофлора може бути знищена. Дискомфорт забезпечений.
Інтимне питання Не використовуйте губки та спонж для інтимної гігієни. У них «живуть» мікроби та цілі колонії бактерій.
Інтимне питання Рухи руки під час миття повинні бути тільки у напрямку спереду назад, щоб уникнути можливого потрапляння інфекції.
Інтимне питання Не перестарайтесь. 1-2 рази на день цілком достатньо для очищення інтимної зони.
Інтимне питання Міняйте регулярно прокладки та тампони. Краще це робити кожні 3-4 години, інакше вони можуть стати середовищем для розмноження шкідливих бактерій.
Інтимне питання Найкраща нижня білизна - з «дихаючої» бавовни. Перебувати цілий день у вузьких брюках і синтетичних стрінгах, означає піддавати стресу ніжну шкіру.
Інтимне питання Користуйтеся делікатними спеціальними засобами інтимної гігієни з нейтральним рН, в складі яких є алое, молочна кислота, бісаболол. Такі інгредієнти будуть посилювати захисну функцію слизової, а також зволожувати та освіжати протягом усього дня.
Інтимне питання Запитайте Вашого лікаря-гінеколога (особливо тоді, коли ви відчуваєте дискомфорт, сухість, подразнення, або проходите лікування від бактеріальних, або грибкових інфекцій) який засіб щоденної інтимної гігієни підійде ідеально саме для Вас.
Лінія
Лінія