Три кроки до чистої шкіри без вугрів

Всі мріють про чисту здорову шкіру ... Фахівці Скінорміл знають, як цього досягти.

Насамперед, потрібно правильно визначити свій тип шкіри. Зробити це досить легко, якщо слідувати нашим порадам тут.

Згідно зі статистикою, 80% населення нашої планети мають проблемну шкіру ... проблема може загостритися після активного сонця.

Так, після сонячного літа, ми частіше помічаємо вади і недоліки на шкірі у вигляді вугрів і чорних цяток. Причини такого загострення вугрів (акне) добре відомі.

Для того, щоб швидко позбутися вугрів і чорних цяток необхіден комплексний підхід. Краще вибирати засоби аптечного догляду, розроблені відповідно до вимог ЄС до якості та ефективності продукту. Одним з таких брендів є французький бренд Скінорміл, який в Україні був визнаний найкращим засобом від вугрів вже другий рік поспіль (2019, 2020)*.

1 крок

Перший крок, найбільш важливий і присутній в догляді за шкірою будь-якого типу - це очищення.

Очищення буває щоденним і додатковим. Важливо включати обидва види очищення у свій догляд. Тільки тоді він буде повноцінним і більш ефективним.

Якщо у вас жирна, комбінована або проблемна шкіра - ідеальним варіантом очищення буде Очищуючий гель.

До складу цього засобу входить унікальний комплекс Цітобіол ірис, який впливає на всі причини появи вугрів.

Очищуючий гель - ефективно і дбайливо очистить шкіру і підготує її до подальшого догляду.

2
крок

Другий крок буде залежати від типу шкіри.

Якщо вона проблемна з вугрями, чорними цятками і постакне - тоді ідеальний варіант для вашої шкіри - Флюїд «Глобальний догляд».

Цей продукт, завдяки високому вмісту АНА-кислот, надасть швидкий видимий ефект: вирівняє рельєф шкіри, зменшить запальні елементи, позбавить від чорних цяток та інших недоліків.

Зверніть увагу, що даний засіб не варто використовувати з іншими відлущувальними засобами та/або засобами з АНА-кислотами.

У разі, якщо ви проходили лікування у дерматолога або використовували невідповідні доглядові засоби, відчуваєте відчуття стягнутості і дискомфорту, при цьому у вас є вугрі - швидше за все, ваша шкіра зневоднена і їй потрібен спеціальний регенеруючий засіб. Звертайте увагу на склад засобу, адже для жирної шкіри важливо наносити тільки некомедогенні продукти, щоб не погіршити перебіг вугрової хвороби.

Наприклад, можна використовувати Відновлюючий крем, який спеціально розроблений для жирної зневодненої шкіри. Він не тільки відновлює шкіру, але і глибоко живить і зволожує її, при цьому не надаючи комедогенного ефекту.

3
крок

Третій крок - зволоження. Ми на 80% складаємося з води, тому зволоження - запорука здоров'я шкіри і організму в цілому.
Жирну шкіру теж потрібно зволожувати. Тільки вибирати для цього потрібно правильні продукти, які будуть дієво впливати на жирну шкіру.

Крем-баланс з матуючим ефектом - не тільки зволожить шкіру, а ще й знизить вироблення шкірного сала, чим зменшить жирний блиск, і як наслідок, звузить розширені пори.

Крім регулярного і правильного догляду, не забувайте про правильне харчування при жирній проблемній шкірі. Виключіть продукти, які провокують появу акне, додайте в раціон більше овочів і несолодких фруктів, дотримуйтесь питного режиму. Ці прості рекомендації по догляду та дієта допоможуть вам позбутися недоліків шкіри і зробити її більш здоровою і чистою.

*За результатами народного голосування в рамках Української народної премії.
Лінія
Лінія